Δωμάτια

Τα δωμάτια του καταλύματος έχουν δικό τους μπάνιο με εξαερισμό και ζεστό νερό όλο το εικοσιτετράωρο, κλιματισμό (A/C), mini bar, σύγχρονες επίπεδες τηλεοράσεις 32 ιντσών, δορυφορικά κανάλια και smart tv, ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο (Wi-Fi).

Η διακόσμηση είναι απλή κι ευχάριστη με έργα Ελλήνων ζωγράφων να κοσμούν τους τοίχους και χειροποίητα έργα τέχνης. Το μπάνιο κοσμείται  με πλακίδια από συνθετικό γρανίτη και με χτιστό έπιπλο από το ίδιο υλικό. Τα στρώματα, τα μαξιλάρια αλλά και όλα τα κρεβάτια είναι της εταιρείας SATO – Linea.

Τετράκλινο με μπαλκόνι

Το τετράκλινο με μπαλκόνι έχει δικό του μπάνιο με εξαερισμό και ζεστό νερό όλο το εικοσιτετράωρο. Η διακόσμηση είναι απλή κι ευχάριστη με έργα ελλήνων ζωγράφων να κοσμούν τους τοίχους και χειροποίητα έργα τέχνης .

Περισσότερα

Τετράκλινο με κήπο

Το τετράκλινο με κήπο και βεράντα έχει δικό του μπάνιο με εξαερισμό και ζεστό νερό όλο το εικοσιτετράωρο. Η διακόσμηση είναι απλή κι ευχάριστη με έργα ελλήνων ζωγράφων να κοσμούν τους τοίχους και χειροποίητα έργα τέχνης .

Περισσότερα

Δίκλινο με μπαλκόνι

Το δίκλινο με μπαλκόνι έχει δικό του μπάνιο με εξαερισμό και ζεστό νερό όλο το εικοσιτετράωρο. Η διακόσμηση είναι απλή κι ευχάριστη με έργα ελλήνων ζωγράφων να κοσμούν τους τοίχους και χειροποίητα έργα τέχνης .

Περισσότερα

Δίκλινο με κήπο

Το δίκλινο με κήπο έχει δικό του μπάνιο με εξαερισμό και ζεστό νερό όλο το εικοσιτετράωρο. Η διακόσμηση είναι απλή κι ευχάριστη με έργα ελλήνων ζωγράφων να κοσμούν τους τοίχους και χειροποίητα έργα τέχνης .

Περισσότερα

Family suite

Το Family suite αποτελείται από 2 δωμάτια με ένα διπλό και δύο μονά κρεβάτια, σαλόνι με καναπέ, κουζίνα και wc.

Περισσότερα